Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2017 12:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neobvyklé oko jí přineslo výsměch, tak Sonia v upřímném příspěvku všem vytmavila, jak se nemají chovat k lidem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vlogerka už nezvládala poslouchat otravné a neslušné otázky.

Vzhled hraje v životě každého z nás podstatnou a důležitou roli, i když si to někdy nechceme připustit. Beauty vlogerka Sonia Leslie je se svým vzhledem nadmíru spokojená, ale i ona si někdy musí říci dost a poslední překročení této hranice přišlo teprve nedávno, když už přestávala zvládat hloupé otázky mnohých sledovatelů. Sonia se narodila s mateřským znaménkem v pravém oku, což znamená, že v něm má větší míru pigmentu a na první pohled proto vypadá trochu rozdílně a zajímavě. Nic si ze zvědavých dotazů celé roky nedělala, jenže v poslední době překročily únosnou míru, a tak Sonia zveřejnila detailní fotku svého oka s výmluvným popisem.
 
V něm všem odkazuje, že s jejím okem není nic špatného, ​​a nikdo by se jen tak lidi neměl ptát na to, co je s nimi špatně. Je to podle ní příliš necitlivé a k tomu ještě i drzé, protože člověk jen tak nepřijde k jednoruké osobě na ulici a nezačne se jí vyptávat, co je s ní špatně. Svou detailní fotkou tak chtěla dát navždy sbohem hloupým otázkám a podařilo se jí nejen to, protože si jejího krátkého, ale o to upřímnějšího vzkazu všiml i portál Yahoo a oslovil ji s požadavkem, aby to trochu vysvětlila. Nelíbilo se jí, že lidé hned přemýšleli o tom, co by s ní mohlo být špatně, když vypadá trochu jinak než běžný člověk, a tak se řídí heslem, že nemá smysl srovnávat se s jinými lidmi.








Domů
Sdílet
Diskuse