Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2017 21:30
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 8 by měl nabídnout až 512 GB úložiště. Představení prý proběhne v první polovině září

TECH
Uložit Uložené

Kalifornské jablíčko zbrojí.

Jelikož čekání na obávaný phablet Galaxy Note8skončilo, nadchází chvíle, kdy se veškerá mediální pozornost začne pomaličku přesouvat na další letošní třešničku - iPhone 8.
 
Díky starším únikům informací víme, že nadcházející generace iOS smartphonu nabídne tři různě vybavené verze (7s, 7s Plus a k 10. výročí i 8), displej přes téměř celou přední stranu a také to, že dostala podobně vypadající konstrukci s mírně přemístěným duálním fotoaparátem. Ty novější zase tvrdí, že Apple přinese 512 GB model, ovšem i to, že slavnostní představení proběhne už zanedlouho.

Web Mac4Ever píše o 12. září, což se dozvěděl od blíže nespecifikovaných zdrojů z logistického řetězce. Zda tak opravdu bude, je zatím samozřejmě sporné, protože společnost Apple je od příchodu Tima Cooka do vedení tak trošku nepředvídatelná.
 
Za odhalením 512 GB iPhonu 8 stojí ostřílený čínský tipster GeekBar, kterým kromě toho zmiňuje i 64 a 256 GB alternativu. O ty se postará Toshiba i SanDisk, přičemž výrobu té nejvyšší údajně zajistí Samsung se společností Hynix. Rozšíření interního úložiště zřejmě souvisí s avizovanou VR a AR funkcionalitou, kterou nabídne jen nejdražší verze nového iPhonu, čili osmička. Kvůli rozměrnému obsahu pro virtuální a rozšířenou realitu by totiž měly citelně narůst nároky uživatele na velikost úložiště.

Domů
Sdílet
Diskuse