Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2017 11:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay směřuje objevovat kokain do Jižní Ameriky. Kvůli droze ztratil kuchaře a chce o ní zjistit víc přímo u zdroje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šéfkuchař se ujal zajímavého úkolu.

Světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay se opět dostává do popředí díky kontroverznímu tématu, protože jeho kroky momentálně povedou až do Jižní Ameriky, aby tam odhalil tajemství kokainu. Show s názvem Gordon on Cocaine sice s nejvyšší pravděpodobností nebude obsahovat samotného Gordona na kokainu, jak by mohl vyznívat nadpis, ale zaměří se na analyzování situace v regionech, odkud pochází většina kokainu, který bys mohl najít v Severní Americe či Evropě. Gordon se ve své dvoudílné sérii vydá nejen ze samotnými výrobci a distributory, ale i bezpečnostními složkami a uživateli, takže z okolí znovu okusí i ničivé efekty jedné z nejnávykovějších drog na světě.

Šéfkuchař se o kokain začal hlouběji zajímat poté, co jeden z jeho kuchařů v prestižní restauraci v londýnské čtvrti Chelsea ztratil kontrolu nad vlastním životem a spadl na úplné dno právě kvůli droze. Ramsay doufá, že dokumentární série bude dostatečně šokující a překvapující i pro jeho kolegy z kulinářské branže, kde je kokain docela rozšířený a následně pronikne i mezi širší veřejnost, protože ničivou sílu lákavé drogy by měl co nejdříve pochopit každý z nás. Společně s jeho bezprostředností a prchlivou povahou to zatím vypadá, že Gordonův nový projekt by mohl být skutečně návykový a pouhé dvě epizody možná ani nebudou stačit.  


Domů
Sdílet
Diskuse