Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2017 17:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Slavná zpěvačka přišla do pěvecké soutěže, předvedla vlastní hit, ale porota ji vyhodila. Prý ani neumí zpívat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Švédi v pěvecké soutěži nepoznali superhvězdu v přestrojení.

I když jsi kdysi byla světová megahvězda, ne každý tě musí znát. Do švédské verze Superstar jménem Idol se na podnět jednoho z porotců přišla zapojit i známá zpěvačka Anastacia. O ní je dnes slyšet méně než před několika lety, kdy se stala populární zejména díky megahitu I'm Outta Love a albu Not That Kind. Anastacia měla v té době miliony fanoušků a její písničky se hrály v rádiích v podobné frekvenci jako ještě před měsícem Despacito.

Do soutěže Idol se vydala v přestrojení a kromě porotce Anderse Baggy, který vše zorganizoval, neměla porota o identitě soutěžící žádné informace. Anastacia na pódiu zazpívala právě její hit I'm Outta Love a i když si zasloužila potlesk, překvapivě nepostoupila. Porota sice uznala, že co se týče hlasu, trefila se dobře, protože zní opravdu jako Anastacia. Její projev je však prý příliš nervózní, do soutěže se zapojila v pozdním věku a prostě není dost dobrá na to, aby postoupila. Jedna z porotkyň dokonce prohlásila, že ani neumí zpívat. Anastacia však je úspěšná i dnes, připravuje se na vydání nového alba a vyzkoušela si už i několik porotcovských či hereckých rolí.

Domů
Sdílet
Diskuse