Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2017 1:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

MMA bojovník poprvé zkusil marihuanu rovnou se Snoop Doggem. Tvrdý muž měl s kouřením menší problémy

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Cameron nikdy dřív nezkusil žádnou drogu.

Cameron Else není jméno, které by si hned po jeho zaznění každý spojil s konkrétní tváří. Cameron je bojovník MMA z nižších soutěží pod UFC, tvrdě trénuje a snaží se dostat na nejvyšší úroveň, kam nedávno doprovodil svého kamaráda Jobyho Sancheze. Joby dostal příležitost zabojovat na akci, jehož vítězové mají šanci získat profesionální kontrakt od UFC a Cameron na akci nemohl chybět po boku svého přítele, aby mu ve všech ohledech zpříjemnil cestu za slávou.
 
Joby nakonec svůj souboj vyhrál a kontrakt získal, což se podařilo ještě jednomu bojovníkovi, a díky tomu dostali pozvání od Snoop Dogga do zákulisí, kde se Cameron dostal do těžké situace. Jak napsal na svém Instagramu, do té doby nikdy nezkusil žádnou drogu, ale když stál přímo před Snoop Doggem, který je prakticky personifikovanou marihuanou, poddal se tlaku a vyzkoušel si ji zakouřit poprvé v životě. Nešlo mu to zcela podle plánů, protože se po chvíli rozkašlal, ale Snoop se u jeho pokusů parádně pobavil a celou partu bojovníků pak pozval i na svůj koncert, takže si Cameron svou první zkušenost s drogami vynahradil alespoň hudbou.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00


Domů
Sdílet
Diskuse