Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2017 13:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Australan riskoval zdraví, aby zachránil uvízlého žraloka bílého. Za ocas ho dotáhl až do vody a za odměnu si dopřál pivo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Karl neváhal a vydal se uvízlého žraloka bílého zachránit.

Austrálie je kontinent plný jedovatých hadů a pavouků, ale i odvážných lidí se srdcem na správném místě. Na pláži v Sydney to dokázal 33letý Karl Bucholtz, který si jako jeden z mnoha lidí všiml bílého žraloka uvízlého na pláži v zoufalé situaci. Žralok se zasekl příliš daleko od vody a neměl schopnosti na to, aby se do ní dostal zpět, a tak Karl dostal nápad, jak ho zachránit. Jednoduše se postavil za něj, chytil ho za ocas a táhl ho zpět na vodní hladinu, aby žralok na pláži náhodou zbytečně nezemřel.

Do vody se mu ho podařilo dostat až napočtvrté a v jednu chvíli dokonce po silné vlně spadl a musel z vody rychle utéct, aby ho náhodou žralok nekousl, avšak nakonec se mu to i s pomocí pobřežní stráže podařilo a žralok se vrátil do svého přirozeného prostředí. Video ze záchrany uvázlého žraloka se zanedlouho začalo šířit na Twitteru, a i když to byl trochu hloupý nápad, všichni Karla oceňovali za odvahu a správný čin. On jen konstatoval, že udělal to, co bylo potřeba, načež si dopřál pár piv, aby ze sebe setřásl adrenalin z divoké záchrany.


Domů
Sdílet
Diskuse