Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2017 v 13:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fotka se 120 miliardami eur. Buffett i Diddy oslavovali 100. výročí časopisu Forbes ve velkém stylu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V New Yorku oslavoval narozeniny časopis Forbes.

V New Yorku před pár dny oslavoval své 100. výročí časopis Forbes a při této příležitosti si do komplexu Chelsea Piers pozval pár nejvlivnějších a zejména nejbohatších lidí na celém světě. Na pódiu se objevil nejen jeden z úplně nejbohatších miliardářů Warren Buffett, ale i množství chudších kolegů jako Hamdi Ulukaya, Steve Wynn, Jerry Jones, Jack Welch či Yuri Milner. Kromě miliardářů se na akci představil i Sean „Diddy“ Combs, jehož majetek dosahuje hodnotu přibližně 820 milionů dolarů a časopis ho zařadil mezi 100 nejlepších byznysmenů na světě, kde mu dělají společnost jména jako Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg či Giorgio Armani.

Speciální edici časopisu Forbes ovládl Buffett, který se dostal na přední stranu, a na oslavě si dokonce sedl i za klavír a přítomným hostům chvíli zahrál. Duet si střihl s hudební legendou Stevie Wonderem a na margo současného stavu naší planety se vyjádřil, že je optimistický a Spojené státy americké budou vést svět vpřed i v budoucnosti. Miliardář si zavzpomínal i na své začátky, protože v roce 1982 byl v žebříčku nejbohatších lidí jen s 250 miliony dolarů a dnes jeho majetek atakuje téměř 80 miliard. Zamyslel se nad tím, že má již 87 let a rád by to dotáhl až na stovku, ale zavtipkoval, že poměr lidí ve věku nad 100 let je 5 ku 1 ve prospěch žen, a tak by měl popřemýšlet nad změnou pohlaví. Na pódiu v jednu chvíli stáli boháči s kombinovaným majetkem až 120 miliard eur a klidně může jít o jednu z nejdražších fotografií, jaká byla kdy pořízena. Oslava kapitalismu tedy v New Yorku dopadla na výbornou a my se můžeme těšit na další žebříčky, protože Forbes se plánuje dále rozvíjet.

So many rich people. #forbes100 #forbescentennial

Příspěvek sdílený Jonathan Gottfried (@jonmarkgo),


In flight reading...given I don't fall asleep #forbes100 #greatminds

Příspěvek sdílený Domenique Zoë (@domenique_zoe),




That time when Warren Buffet made a guest appearance in a Stevie Wonder concert #forbes100 #forbescentennial

Příspěvek sdílený Jonathan Gottfried (@jonmarkgo),


Domů
Sdílet
Diskuse