Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2017 18:50
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

Jak bys sbalil ženu za 10 sekund? V ulicích jsme zjišťovali, jaké triky používají muži, aby získali pozornost žen

REFRESHER
Uložit Uložené

S Barborkou a Badom jsme se opět vydali do ulic za našimi milovanými čtenáři, kterých jsme se tentokrát ptali na velmi záludnou otázku.

Ulice českých a slovenských měst jsou naším revírem již několik let, ale v posledních měsících je okupujeme o něco častěji. Jelikož skončila festivalová sezóna, opět máme o trochu více času na naše oblíbené ankety, v rámci kterých naše moderátorka Barborka oslovuje sympatické lidí a ptá se jich na tematické otázky, které nejčastěji úzce souvisí s naším webem. Tentokrát jsme se od hudby přesunuli ke vztahům, neboť nás zajímalo, zda a nakolik jsou muži odvážní. Konfrontovali jsme je tedy spontánně velmi jednoduchou otázkou: Jak bys sbalil holku za 10 sekund? Většina z nich byla pochopitelně zaskočená už jen kvůli skutečnosti, že proti ním stála Barbora Bakošová, ale zároveň se skoro všichni dokázali se situací poprat. Odvážlivcům děkujeme za ochotu a vám přejeme příjemné sledování.

Domů
Sdílet
Diskuse