Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2017 10:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dnešní konec světa se odkládá! Křesťanský numerolog nově tvrdí, že 23. září je teprve začátkem apokalypsy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Svou předpověď musel trochu upravit.

Pokud ses minulý týden důkladně připravoval na konec světa, budeme tě muset zklamat. Křesťanský numerolog a odborník s patentem na pravdu David Meade vzal svá tvrzení o konci světa 23. září zpět a trochu je upravil, aby nebyl za úplného hlupáka. Po analýze biblických textů a odkazů zanechaných starověkou civilizací z Egypta přišel na to, že vše nasvědčuje konci světa v rozmezí od 20. do 23. září. Do naší planety měla narazit mysteriózní planeta s názvem Nibiru a všechny nás měla pohltit apokalypsa nepředstavitelných rozměrů, jenže David Meade nově tvrdí, že svět dnes neskončí, ale jeho konec pouze začíná. V nejbližších měsících se na Zemi mají odehrát mnohé apokalyptické události, které předznamenávají kompletní konec existence lidského druhu na planetě a apokalypsa by měla svůj největší koncert rozjet už od října.
 
David Meade díky své numerologické expertíze přišel na to, že 33 dní po zatmění Slunce narazí do naší planety Nibiru a číslo 33 podle něj není vůbec náhodné. Ve své analýze nezapomněl připomenout ani věk, ve kterém zemřel Ježíš, čímž jednoznačně potvrdil, že 33 dní po zatmění jednoduše a logicky musí nastat konec světa. V rozhovoru pro Washington Post svá tvrzení zdůvodnil tím, že vychází z astronomie a Bible, a tak není pochyb o jejich pravdivosti. I když se NASA už mnohokrát v minulosti vyjádřila, že žádná tajemná a skrytá planeta Nibiru v blízkosti Země neexistuje, komunita konspirátorů si i nadále myslí své a v nejbližším období se podle ní se máme na co těšit.

Dnešní konec světa se odkládá! Křesťanský numerolog nově tvrdí, že 23. září je teprve začátkem apokalypsy
Zdroj: MTL Blog
Domů
Sdílet
Diskuse