Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2017 10:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na MMA zápas přišel jako divák, pak ale vyhrál opasek šampiona. Luis po výhře ještě požádal přítelkyni o ruku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Luis přišel, viděl, nabídl se a zvítězil.

Brazilská MMA akce Juiz de Fora Fight před pár dny přinesla příběh jako z nepovedeného béčkového filmu, který se však skutečně odehrál. Už 18. akce měla obsahovat hlavní souboj Carlose Rufina a Claudineia Kalla, před nimiž stál opasek pro šampiona, avšak Rufino na vážení překročil povolený limit a celý souboj se téměř zhroutil. Kall sice prvotně souhlasil s pokračováním v souboji i přes nadváhu soupeře, ale na druhý den krátce před startem zápasu své rozhodnutí změnil a organizátoři se dostali do těžké situace. V té chvíli se už v hale nacházel i budoucí zachránce večera, pouze 22letý milovník bojových sportů Luis Felipe Alvim. Luis se věnuje muay thai a jiu-jitsu pod vedením trenéra a bojovníka UFC Felipeho Silvy, na jehož souboj se přišel podívat, ale vše se vyvinulo trochu jinak.

Luis se nejprve téměř nedostal do haly, protože s přítelkyní napekli pár koláčků s cílem prodat je před vstupem a vydělat na vstupenku, ale většina diváků byla už vevnitř a oni museli utratit své peníze našetřené na účty. Ve chvíli, kdy se Luis dozvěděl o zrušeném zápase, řekl svému trenérovi, že se klidně postaví do oktagonu a zabojuje. Po krátkých komplikacích nakonec zápas odsouhlasili a Luis se poprvé v životě dostal do MMA oktagonu, protože v minulosti měl zkušenosti jen se zápasy v muay thai a jiu-jitsu. Jeho soupeř Rufino byl ve své kariéře poražen pouze jednou, ale ani to mu nestačilo a Luis ho ještě v prvním kole dostal na lopatky a celý zápas vyřešil expresně rychle. Aby toho nebylo málo, po divokém výkonu si ještě klekl na koleno a požádal svou přítelkyni o ruku, čímž završil zřejmě nejbláznivější den svého života.

Hoje eu presenciei uma história digna de cinema! #mma

Příspěvek sdílený Leonardo Fabri (@fabrileonardo),

Domů
Sdílet
Diskuse