Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2017 17:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Myslel si, že umře. Nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta svezl Lewis Hamilton a jamajský sprinter chtěl rychle vystupovat

SPORT
Uložit Uložené

Jamajčan bude na zážitek s Hamiltonem ještě dlouho vzpomínat.

Seriál závodů F1 se přehoupl do své závěrečné části a závody v americkém Austinu vyhrál opět Lewis Hamilton v Mercedesu, avšak fanoušci si ještě před samotným závodem užili velkolepé doprovodné akce. Na jedné z nich se objevil i nejrychlejší muž planety Usain Bolt a do svého auta ho vzal povozit právě Hamilton. Britský závodník sedl za volant zeleného Mercedesu AMG GT R a s Boltem si společně vyzkoušeli pár kol po trati, jenže Usain to postupem času přestával zvládat.

První kolo se zapnutou trakční kontrolou bylo ještě v pořádku, ale když ji ve druhém Hamilton vypnul a na trati to rozbalil, Bolt dokonce křičel. V rozhovoru po jízdě se přiznal, že v jednu chvíli měl v hlavě myšlenky o tom, jak v příštích sekundách zemře, a nezapomněl složit obrovskou poklonu Hamiltonovi, kterému přeje i zisk čtvrtého titulu v kariéře. Interiér zeleného Mercedesu byl přitom vybaven mnoha kamerami, takže pokud si trpělivě počkáme, na veřejnosti se snad zanedlouho objeví autentická nahrávka z toho, jak nejrychlejší muž planety musel uznat, že v autech se s dobrým řidičem dá i křičet.



Domů
Sdílet
Diskuse