Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2017 9:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Firma ti dá měsíčně 470 000 Kč a práci v Dubaji bez jakýchkoliv kvalifikací či zkušeností. Stačí se umět dobře prodat

ZAJÍMAVOSTI DUBAJ
Uložit Uložené

Společnost sponzoruje i anglický fotbalový klub.

Kdybys zítra ráno dostal nabídku přestěhovat se do slunné Dubaje a rovnou tam získat zajímavou práci s čistým ročním platem přes 5,6 milionu korun, rozhodování by zřejmě nebylo vůbec náročné. Dubaj je atraktivní destinací nejen pro statisíce turistů, ale i pro korporace a firmy, které expandují na nové trhy a právě Spojené arabské emiráty pro ně vytvářejí příznivé podmínky pro vstup. Realitní kancelář Allsopp & Allsopp momentálně potřebuje nové zaměstnance právě pro svou dubajskou pobočku a přesto, že kvalifikace potřebné k úvodnímu pohovoru a samotnému vykonávání zaměstnání jsou téměř neexistující, plat je na druhé straně královský.

Náplní tvé práce by bylo prodávat nemovitosti v Dubaji, což je zcela jasný a srozumitelný úkol, přičemž firma nehledá lidi s dlouholetou praxí, ale spíše motivované pracovníky, kterým nechybí sebevědomí a chuť něco dokázat. Ideální zaměstnanec by měl podle inzerátu vejít do místnosti a během pár vteřin na sebe strhnout veškerou pozornost, takže pokud jsi introvert, zřejmě to nebude pozice pro tebe, ale pokud rád mluvíš a máš špetku charismatu, pak bys neměl mít žádný problém. Společnost přitom plánuje kromě hlavního makléře zaměstnat i konzultanta, jehož výplata bude začínat na téměř 2,2 milionu korun, což je mimořádně slušné. Pokud bys chtěl zkusit štěstí, můžeš rovnou posílat svůj životopis na adresu [email protected] a co ty víš, možná budeš za pár měsíců úřadovat z Dubaje.

Doporučeno
Šílený trip v Dubaji nás s kamarádkou vyšel na 4000 korun, v mrakodrapu jsme spaly zadarmo Šílený trip v Dubaji nás s kamarádkou vyšel na 4000 korun, v mrakodrapu jsme spaly zadarmo 1. března 2024 12:00


Domů
Sdílet
Diskuse