Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2017 14:43
Čas čtení 0:00
Radka T.

Živý Ken se chystá na šílenou operaci. Vyjmou mu 6 žeber, aby se z něj stala Barbie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rodrigo Alves, známý také jako živý Ken, se chce postupně stát ženou. Prý bude radši sexy starou dámou než starým chlapem.

Jméno Rodrigo Alves ti možná není až tak známé, ale když se řekne živý Ken, většině se rozjasní. Rodrigo se totiž reálně toužil podobat hračkářskému parťákovi panenek Barbie, ale svou touhu po umělém vzhledu dohání do extrémů. Nejnověji se opět přihlásil o slovo šíleným plánem. Z toho, co chce podstoupit, zůstává rozum stát.

Rodrigo už skoro vůbec nevypadá jako člověk. Na vylepšení utratil už skoro 13 milionů korun, ale ve výdajích hodlá pokračovat i nadále. Za sebou má již například transplantaci vlasů, v sobě množství botoxu a samozřejmostí je i plastika nosu. Ta mu však způsobila značné problémy, o čemž jsme psali nedávno.

No zdá se, že ani bolesti způsobené rozsáhlými zákroky a velmi špatný stav kůže nezabránily Rodrigovi dále plnit své šílené i nebezpečné sny. I přesto, že už je téměř celý umělý, chce pokračovat nadále. Dalším cílem je totiž operace, při které mu vyjmou šest žeber. Jeho snahou je totiž dosáhnout štíhlejšího Barbie pasu. Rodrigo je sice chlap a toužil vypadat jako Ken, ale nyní si usmyslel, že chce žít jako žena. Štíhlý pás mu to má postupně umožnit.

Na to, aby se mu podařilo dosáhnout, co chce, odcestoval výstřední Londýňan do Los Angeles, konkrétně do Beverly Hills. Tam si našel doktora Michaela Obenga, aby si s ním popovídal o dalším postupu. A vypadá to tak, že odstranění žeber je už jen otázkou času. „Mám přátele, kteří to podstoupili. Není to jednoduchý zákrok, ale je možný,“ cituje ho deník The Sun.

Jeho velkým vzorem je nevlastní otec Kardashianiek Bruce Jenner. Ten je však veřejnosti znám už pod jménem Caitlyn, protože se rozhodl stát ženou. „Udělám to, co Caitlyn Jenner. Když budu mít 50 let, raději se změním na sexy starou dámu, než být starý chlap,“ prohlásil Rodrigo.

Domů
Sdílet
Diskuse