Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 13:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor napadl rozhodčího na akci, kam přišel podpořit svého kamaráda. Ve velké radosti nedokázal ovládat emoce

SPORT
Uložit Uložené

Na akci Bellator bylo po skončení jednoho ze zápasů pořádně rušno.

Irský bojovník Conor McGregor si často z pravidel nedělá těžkou hlavu, což se potvrdilo i na akci Bellator 187 v jeho domovském Dublinu. McGregor sice nestál v oktagonu, ale přišel do arény podpořit svého kamaráda a irského kolegu Charlieho Warda, který se postavil proti Johnu Redmondovi. Ward nakonec i s verbální podporou Redmonda porazil, což McGregor v posledních sekundách očekával, a tak se dostal do bezprostřední blízkosti klece, kterou po ukončení zápasu okamžitě přeskočil a zavěsil se na radujícího se Warda, aby s ním oslavil velké vítězství.

Nelíbilo se to však rozhodčímu Marcu Goddardovi, protože McGregor neměl v oktagonu co dělat, a tak si dvojice vyměnila pár nenávistných slov a Goddard se pak vydal ke Redmondovi, aby se ujistil, že je v pořádku. Nečekal, že se za ním vydá i McGregor a postrčí ho, avšak incident nemohl pokračovat dál, protože už zasáhli organizátoři a McGregora vyvedli ven. Zatím není známo, zda bude irský bojovník jakkoli potrestán za své nevhodné chování, ale organizace Bellator byla určitě spokojená s tím, jak moc ji zpropagoval.

Domů
Sdílet
Diskuse