Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2017 14:43
Čas čtení 0:00
Radka T.

Na Instagramu se rozmohl nový trend. Ženy si líčí jen polovinu obličeje, aby ukázaly, o čem je opravdová krása

MÓDA
Uložit Uložené

Každá žena může být díky make-upu krásná, ale skutečná krása se vyvážit líčidly nedá.

Správný make-up dokáže zázraky a z ošklivého káčátka se díky němu může stát oslňující kráska. Na Instragramu můžeš často sledovat, jak se po pár tazích štětcem stane z žen někdo úplně jiný. Alespoň navenek. Mnohé se nalíčené samy sobě ani nepodobají. I proto se na Instragramu rozmohl trend, že si ženy nalíčí jen polovinu obličeje.

Polovinu obličeje mají překrytou makeupem, nezapomínají na správné konturování, umělé řasy a výraznou rtěnku. Druhá polovina obličeje zůstává v přirozené podobě, bez špetky barviček. Instagram zaplavily fotografie, které spojuje přesně takovýto koncept. Ženy na nich ukazují, že díky make-upu může být krásná každá z nás, jenže ta skutečná krása se vyvážit líčidly nedá.

Samozřejmě, po zveřejnění takových záběrů zůstává vše na followerech, aby se vyjádřili, jaká podoba ženám opravdu sluší. A více se shodnou na tom, že v mnoha případech je tvář bez make-upu sympatičtější než pod vrstvami šminek.

 

Příspěvek sdílený Imma Düd (@irl_genji),

 

Příspěvek sdílel uživatel @madeira_blush,

Domů
Sdílet
Diskuse