Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2017 18:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Uživatelé nových iPhonů mají opět problém. Perfektní foťák odmítá správně fungovat v chladném počasí

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Společnost Apple se musí věnovat novým komplikacím.

Většina nových zařízení trpí menšími či většími chybami a momentálně to vypadá, že nové iPhony od nich nebudou mít ještě nějakou tu dobu klid. Už před pár týdny musela společnost Apple řešit problémy s nedostatečnými reakcemi svých zařízení v chladném počasí a zima očividně nepřestává inženýrům z Kalifornie dělat vrásky na tváři, protože desítky uživatelů hlásí nový problém.

Navzdory předešlé aktualizaci, která měla vyřešit komplikace s reakcemi v chladném počasí, uživatelé při teplotách pod 4 stupně Celsia zažívají nefunkčnost blesku a jednotlivých diod. I když v aplikaci Svítilna všechny diody fungují bezchybně, při snaze o fotografování již blesk uživatelům funguje jen částečně nebo nefunguje vůbec. Stížnosti se objevily na oficiálním fóru společnosti, ale lidé hledají odpovědi i na Redditu, jenže zatím stále není jasné, co konkrétně za problémem stojí, protože na oficiální vyjádření se ještě čeká a někteří uživatelé zažívali problémy i poté, co si nechali vyměnit celé zařízení či jen modul fotoaparátu.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00


Uvidíme, zda půjde čistě o softwarový problém, nebo bude chyba přímo v hardwaru, protože pokud by se potvrdila druhá možnost, Apple by mělo na krku pořádně komplikace a velké množství nespolehlivých zařízení. Chyba se objevuje nejen na nejnovějším iPhone X, ale i na dříve vydané verzi 8 a 8 Plus, takže jsou nejnovější zařízení postižena nejvíce. Už v minulosti se přitom objevily problémy při používání Apple zařízení v chladném počasí, ale fotoaparát ještě takto výrazně netrpěl.


Domů
Sdílet
Diskuse