Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 20:10
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Český paralympijský plavec Jan Povýšil se stal novým mistrem světa! Pro Čechy je to už druhé zlato

SPORT MEXIKO
Uložit Uložené

Obrovský úspěch pro Český paralympijský tým. Jan Povýšil získal zlatou medaili.

Český paralympijský tým dorazil na právě probíhající mistrovství světa v Mexiku ve velkolepé formě, o čemž v dnešním závodě všechny diváky přesvědčil plavec Jan Povýšil, který nedal soupeřům šanci a na padesáti metrech volného stylu si doplaval pro nejcennější medaili a stal se tak novým mistrem světa! Na příčkách za sebou nechal dva domácí sportovce.

Pro český tým se tak jedná už o druhé zlato. To první vybojoval v padesáti metrech znakem Arnošt Petráček, přičemž Jan Povýšil v tomto závodě skončil na čtvrtém místě. Úspěšná byla i česká plavkyně Vendula Dušková, která na stometrové trati získala bronzovou medaili. A my věříme, že další úspěchy budou přibývat. 



Doporučeno
Život mimo škatulky: Muxe není ani muž, ani žena. Je to člověk dvou duchů Život mimo škatulky: Muxe není ani muž, ani žena. Je to člověk dvou duchů 19. května 2023 13:00


Domů
Sdílet
Diskuse