Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2017 15:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Díky Twitteru vyhrál rande s nejvíce sexy tenistkou a po 9 měsících se válel u ní na gauči. Odvážný John dostal Genie i na druhé rande

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sociální sítě dnes dokáží propojit kohokoliv.

Díky sociálním sítím dnes často vznikají spojení, která by ještě před pár desítkami let vznikla jen velmi těžko. Jedna z nejvíce sexy tenistek světa Eugenie Bouchard v únoru na Twitter napsala vzkaz, ve kterém narážela na Superbowl, přičemž ji John Goehrke vyzval, zda s ním půjde na rande, pokud vyhraje opačný tým. Tenistka souhlasila a John pak opravdu vyhrál rande, protože Eugenie si stála za svým slovem a oba se společně vydali do společnosti. Na sociálních sítích způsobili menší šílenství, protože fanoušci obdivně respektovali to, co se Johnovi podařilo, jenže Eugenie si pro ně připravila další překvapení. 

Po dlouhých 9 měsících od prvního rande zveřejnila na svém Twitteru společnou fotografii s Johnem, na které to už není žádné rande ve společnosti, ale válení se na gauči. Do popisu Eugenie napsala, že ji John opět přišel navštívit, ale nebyla to jediná společná momentka, protože na sociálních sítích se objevila i fotografie, na které si oba zkoušejí vtipné vánoční filtry a vícekrát naznačují, co se mohlo dít, protože záběry obsahují jmelí. Pod jmelím se samozřejmě na Vánoce líbá, a i když ani jeden z nich neprozradil nic bližšího, bylo by fenomenální, kdyby spolu opravdu začali chodit a jedna z nejvíc sexy tenistek na světě by našla lásku u náhodného chlapíka z Twitteru. Johne, klobouk dolů za tvou odvahu a cílevědomost.

Momentka z rande v únoru

Situace po 9 měsících

‪Look who came to visit me! #superbowltwitterdate ‬

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),


Domů
Sdílet
Diskuse