Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2017 14:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dva Angličané si neshody vyřešili v brutálním 30minutovém pěstním souboji. Po skončení si s respektem podali ruce a zkrvavení odešli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na dobrý pěstní souboj se vyplatí podívat.

Bojové sporty zažívají v posledních letech obrovský nárůst popularity a i když je většina zájmu obrácená na box či MMA, občas je třeba nahlédnout na odvrácenou stranu YouTube, aby člověk našel souboje, které se jen tak nevidí. O jeden z nejbrutálnějších se postarali dva Angličané Davie Joyce a Michael Navin, kteří si přišli srovnat účty na opuštěné parkoviště a zavolali si na pomoc i několika kamarádů, aby byl souboj spravedlivý.

Oba kohouti se do sebe pustili s velkou agresivitou a po sedmi minutách museli poprvé zakročit rozhodčí, protože se zápas pomalu začal vymykat z rukou. Bojovníci však nechtěli přestat a odmítali souboj ukončit jako remízu, a tak je rozhodčí nechali polonahé pokračovat i nadále, přičemž už nemohla chybět ani krev. Zápas nakonec trval více než 30 minut a nakonec se oba bojovníci dohodli, že ho už nevyřeší nic jiného než remíza, protože měli zakrvácená celá těla a déle by už údery přijímat a rozdávat pravděpodobně nezvládli.

Účty si tak ani jeden z nich nevyřídil ve svůj prospěch, ale divákům na internetu alespoň zprostředkovali kvalitní pěstní souboj, který se již v dnešním světě tak často neobjevuje.

Domů
Sdílet
Diskuse