Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2018 10:15
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Katalogy Victoria's Secret byly vždy plné přitažlivých žen. Svůdné modelky se nacházejí i v jednom z úplně prvních

REFRESHER
Uložit Uložené

V roce 1979 byly katalogy ještě plné přirozené krásy.

Založena v červnu roku 1977 Royem Raymondem a jeho manželkou Gaye, Victoria's Secret je dnes značkou, kterou zná téměř každý. Americký návrhář, výrobce ženského spodního prádla a jiných produktů určených pro něžné pohlaví je největším prodejcem v této kategorii, co se týče Spojených států amerických.

Samotné produkty však nejsou jedinou známou ikonou značky Victoria's Secret. Rozhodně totiž musíme zmínit i jejich katalogy, přehlídky a především dámy – modelky, které značku úspěšně prezentují. Pravidelné přehlídky portfolia Victoria's Secret představují pořádně očekávanou událost, na níž se lidé nejenže dozvídají o nových produktech, ale také se pokochají pohledem na prezentující dámy.

Samozřejmě, dnes už většina značek používá šikovné ruce zručného grafika či plastického chirurga, aby své dámy dotáhly k dokonalosti, ať už na obrázku nebo v realitě, ale my se nyní díky sbírce portálu vintag.es vrátíme do roku 1979, kde tehdejší katalog Victoria's Secret odhaluje skutečnou a přirozenou ženskou krásu.

Domů
Sdílet
Diskuse