Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2018 20:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dva křty ve dvou dnech poprvé v historii českého rapu! Ektor přidává druhý koncert alba ALFA v pražském SaSaZu na 17. února

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jednoznačně velká událost na domácí scéně – comeback Ektora po jeho avizované roční koncertní pauze, a to rovnou v podobě double křtu nové desky. Nenech si ujít!

Když začátkem prosince vydal Ektor svou 6. studiovou desku ALFA, v tu chvíli určitě netušil, že se únorový křest jeho nové desky vyprodá za necelý měsíc. Pátek 16. 2. v pražském SaSaZu je beznadějně vyprodaný, do poloviny února zbývá ještě měsíc a zájem o lístky je tak velký, že se Ektor rozhodl po domluvě s klubem SaSaZu přidat druhý křest alba ALFA, a to hned na sobotu 17. 2. Kdo tedy nestihl zakoupit lístky na páteční křest, má nově možnost pořídit VIP nebo normal lístky na sobotu.

Produkce kolem Ektora chce samozřejmě zachovat show z předchozího dne včetně všech hostů z desky ALFA. Navíc se na druhém křtu objeví minimálně jeden speciální host z předchozího alba, který původně v pátek nemohl kvůli jinému bookingu.

Předskokany na obou křtech budou ostravští AK. Během hlavní show se na podiu objeví všichni hosté z desky ALFA, tj. Smack, Strapo, Sergei Barracuda a Rest + speciální hosté z předchozích alb. Za gramcemi se na sobotním křtu představí DJ Chose, DJ Noir a jejich hosté. VIP a normal lístky na sobotní křest jsou aktuálně k sehnání v předprodejní síti GoOut.

Dva křty ve dvou dnech poprvé v historii českého rapu! Ektor přidává druhý koncert alba ALFA v pražském SaSaZu na 17. února
Domů
Sdílet
Diskuse