Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2018 v 22:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Přítelkyně ho podvedla, tak za pár měsíců proměnil své tělo. Zvládl se zbavit tří čtvrtin tělesného tuku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dwayne nejprve smutnil, ale následně změnil svůj život.

Mnoho vztahů naneštěstí končí zlomenými srdci a rozchody. Svou vlastní osobní katastrofou si prošel i Dwayne O'Connor z anglického města Derby, který před více než pěti lety zažíval nejkrásnější chvíle svého života. Měl práci jako trenér v posilovně a doma na něj čekala krásná přítelkyně, jenže idylka nevydržela komplikovanější období a po čtyřech letech vztahu se dozvěděl, že ho přítelkyně podvádí.

Dwayne si už myslel, že si svou přítelkyni vezme za manželku, ale podvádění mu udělalo velký škrt přes rozpočet a ze zdravě vypadajícího muže se stala pouze opuštěná schránka. Do posilovny chodíval jen kvůli práci, začal se nezdravě stravovat a přibral desítky kil, přičemž se mu vytvořily tři brady pokaždé, když pohnul svou hlavou.

Naštěstí, jeho přátelé ho neopustili a stáli celou dobu za ním, díky čemuž po pár měsících opět nabral motivaci a změnil celý životní styl. Začal změnou jídelníčku a potom i tréninkového plánu, díky čemuž postupně shodil více než 22 kilo a podíl svého tělesného tuku snížil z 28 na 7 procent. V současnosti je z něj atraktivní mladý muž s postavou, kterou by mu mohli závidět i mnozí sportovci, a kdyby nebylo nešťastného rozchodu, zřejmě by se do nejlepší formy svého života nikdy nedostal.

Přítelkyně ho podvedla, tak za pár měsíců proměnil své tělo. Zvládl se zbavit tří čtvrtin tělesného tuku
Zdroj: Dwayne O'Connor

How to attain an impressive natural Physique It is possible to increase muscle mass and decrease bodyfat at the same time, although I would recommend this for Beggniers, as there bodys aren't used to the stresses of weight training An intermediate lifter (1-2 years lifting) I would recommend them choosing between a fat loss phase or a muscle building Here's why Off-season In offseason or a muscle gaining phase, your calories need to be over there maintenance level different combinations of carbohydrates proteins and fats can lead to different Physique changes Fat loss / prep phase Calories intake needs to be lower than your bodys maintenance. This can be achieved through more movement or less food. But if done incorrectly muscle tissue will be loss instead of bodyfat OVERALL A structured training plan, a sound high protien nurtion plan and will power are needed in both. After a successful off season knew muscle and strength gains will be made with a little extra bodyfat that you can remove in a diet phase leading to a much better over all Physique What to know more?? DM me now for online coaching and personal training

Příspěvek sdílený Dwayne O'connor (@dwayne_oconnor23),

Domů
Sdílet
Diskuse