Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2018 19:56
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Modelingová agentura nabízí pouze babičky a dědečky. Důchodci nosí Supreme, promují Gucci a pravidelně se objevují na molech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Oldushka Models je agentura jako žádná jiná.

Žijeme v době, kdy si módu může osvojit opravdu každý a stejně tak každý ji také může i propagovat. Příkladem toho je netradiční modelingová agentura z ruského prostředí. Oldushka Models je pozoruhodná tím, že nabízí jen modelky a modely ve věkové kategorii seniorů, což pro běžného diváka nebo zákazníka rozhodně není běžný pohled.

Všichni modelové a modelky mají minimálně 45 let, nejstarší člověk má 85. A i když se dnes designéři či svět reklamy a popkultury orientují především na neposkvrněné mládí, je třeba uznat, že i starší ročník má v záloze pořádnou nálož šarmu, o čemž svědčí i instagramový účet modelingové agentury.

Některé výjimky však dokáží ocenit i krásu stáří, a tak i Oldushka má několik stálých zákazníků. Pár promo akcí už dělali pro menší nezávislé značky, starší modelové předváděli pro Gucci a celý kolektiv je stálou součástí některých stránek mnoha módních časopisů.

Domů
Sdílet
Diskuse