Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 16:36
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Co se s tebou stane po smrti a je možné být nesmrtelný? Lidé, kteří téměř umřeli, tvrdí, že šlo o jejich nejkrásnější zážitek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Smrti se není třeba bát. Dle lidí jde o tu nejkrásnější část života.

Princip života, smrti a toho, co se mezi těmito dvěma stavy nachází, fascinoval lidi už od nepaměti. Smrt a všechny její aspekty jsme již rozebírali v tomto článku, doba však pokročila a my ti přinášíme prvotřídní video obsah.

Každý z nás by rád věděl, co se bude dít, když opustí tuto zem. O tom, co se děje s naším tělem, víme v podstatě všechno, mnohem větším oříškem je pro vědu vědomí. I na něj jsme si posvítili v novém videu a přinášíme ti tak poutavé odhalení toho, kam po smrti vlastně cestujeme. Navíc se dozvíš, jak se stát nesmrtelným a také to, že se smrti vůbec netřeba bát, protože lidé, kteří k ní byli extrémně blízko, to považují za nejkrásnější moment v jejich životě.

Mnohem více překvapujících podrobností si poslechneš v poutavém videu z projektu „Věděl jsi?“, kde spolupracujeme s Peťom z kanálu BeWise.

Vzdělávací projekt můžeš na pravidelné bázi nacházet na našem YouTube kanálu. Kromě vzdělávání tě tam však naučíme obléknout se na maturitní ples, v podrobných video rozhovorech přinášíme myšlenky českých a slovenských raperů či influencerů, backstage jejich koncertů, ale přitom nezapomínáme na streetstyle módu, filmy či úchvatné krásy našich končin. Náš YouTube kanál se zkrátka bez debaty vyplatí odebírat a právě jeho nejnovější video, kde ti vysvětlíme všechny záhady a tajemství závislosti, je toho dalším důkazem.

Domů
Sdílet
Diskuse