Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 14:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Už za týden ovládne pražské Fórum Karlín Tyga

HUDBA
Uložit Uložené

Během dlouhých let kariéry měl možnost spolupracovat s Kanye Westem, Drakem nebo Justinem Bieberem a teď přinese největší hity do Prahy.

Určitě jste už i vy zaregistrovali, že Česko čím dál častěji kulturní ožívá díky stále frekventovanější návštěvě atraktivních zahraničních interpretů všech hudebních žánrů. Jelikož naštěstí stále dokážeme jako národ ocenit alespoň hudební kvalitu, všechny koncerty se těší velkému úspěchu a v konečném důsledku je fajn vidět, že Češi jdou s dobou.

 

Jinak tomu není ani v případě blížícího se koncertu amerického rapera Tygy, který se bude konat již 20. 2. v pražském Fóru Karlín. Ještě během posledního léta stihl Tyga vydat sólové album s názvem Bitch I'm the Shit 2, kde se opět vystřídalo několik legendárních jmen. Reprezentant aktuálního rapu má na kontě i spolupráce s kapacitami jako  Kanye West, Justin Bieber, Drake či Lil Wayne a jeho největší i nejnovější skladby si nyní budeš mít možnost poslechnout živě. Za pár dní zároveň vydává další album Kyoto a právě návštěvníci tohoto koncertu budou prvními, kteří si naživo vyslechnou několik ukázek. Ještě stále je k dispozici pár lístků na ticketportal.cz.

 
Už za týden ovládne pražské Fórum Karlín Tyga
Domů
Sdílet
Diskuse