Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 v 15:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejbizarnější pokus o krádež v historii? Zloděj při snaze rozbít výlohu trefil cihlou svého komplice, který upadl do bezvědomí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jasný důkaz, že i ke krádeži potřebuješ alespoň třímístné IQ.

Šanghajská policie před pár dny zveřejnila záběry z průmyslové kamery, která zaznamenala dva zloděje při pokusu o krádež. Už na první pohled nám bylo jasné, že v tomto případě něco nebude v pořádku a kluci nebudou úplní profesionálové, jelikož se na svůj zátah oblékli do výrazných světlých barev. Nakonec se však ukázalo, že outfit byl ve skutečnosti jen velmi malou částí celého problému.

I při tak nešťastném rozhodnutí, jako je krádež, musíš mít alespoň to nejnižší třímístné IQ k tomu, abys dokázal zvládnout všechny potřebné kroky. Tito dva zloději se sice dokázali k výkladu přiblížit, ale pak následovala hlavní část týkající se rozbití výkladu, co už nešlo podle představ. Oba měli připravenou cihlu, ale první nebyla účinná, a tak musel zakročit i druhý kolega.

Ten si to však očividně těžkým předmětem namířil přímo do komplicovy hlavy, který okamžitě spadl na zem a zůstal nehybně ležet. Ať už je to ta pověstná karma nebo prostě lidské selhání, video níže vás určitě pobaví.

Domů
Sdílet
Diskuse