Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2018 15:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bill Gates nemá ani tušení o ceně potravin. Miliardář ve vtipném videu hádá, kolik stojí základní věci domácnosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Miliardář očividně nemá moc blízké propojení s nakupováním běžných předmětů.

Mít majetek v hodnotě desítek miliard dolarů dokáže člověka odstřihnout od běžné reality. Bill Gates se včera objevil v show Ellen DeGeneres a kromě rozhovoru si s moderátorkou stihl zahrát i vtipnou hru. Musel v ní hádat, kolik stojí pět základních věcí, které bys našel zřejmě v každé domácnosti, ale Bill neměl velký úspěch. Zakladatel společnosti Microsoft přestřelil už svůj první odhad o 4 dolary a trefit se mu podařilo pouze dentální nit, protože ji sám neustále používá.

Prozradil i to, že si už nepamatuje, kdy byl naposledy v supermarketu, protože na nakupování má samozřejmě asistenty a při úrovni jeho slávy by byl jakýkoli pobyt v obchodě otřesným zážitkem. Bill sice nemá ani tušení o tom, kolik by mohla stát rýžová pochoutka, ale na druhé straně se neustále snaží zlepšovat náš svět a zbavovat ho nebezpečných onemocnění, takže všechno má své výhody i nevýhody.

Domů
Sdílet
Diskuse