Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2018 15:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nedávno oslavila 67. narozeniny, ale pořád vypadá jako bohyně. Bývalá Bond girl Jane Seymour pózuje pro Playboy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krásná herečka neztratila nic ze svého půvabu.

Kdyby ses na následující fotografie podíval bez jakéhokoli kontextu, zřejmě bys ženě na nich ani zdaleka netipoval 67 let. Jane Seymour měla narozeniny jen před pár dny a své životní jubileum se očividně rozhodla oslavit ve velkém stylu.

Shodila své každodenní oblečení a zapózovala pro pánský magazín Playboy. Jane se v minulosti objevila ve známém filmu o agentu Jamesi Bondovi s názvem Žít a nechat zemřít, kde si zahrála postavu takzvané Bond girl. Od roku 1990 se objevovala v seriálu Doktorka Quinnová, ale ani dnes si ještě neužívá herecký důchod, protože se stále objevuje ve filmech a jinak to nebude ani v nejbližším období.

Herečka poskytla magazínu Playboy i rozsáhlý rozhovor, ve kterém se rozpovídala o tom, jak se ve svém věku cítí. Prý se nikdy necítila víc sexy než dnes, protože v minulosti na sobě vnímala tlak z okolí, aby se chovala a vypadala přitažlivě, jenže ve věku 67 let už tlak pominul. Jane přiznala, že se ji i dnes pokoušejí muži sbalit, avšak ona jim odpovídá pouze slovy, že snad v příštím životě.

Na fotografiích pro Playboy, o které se postaral fotograf Aaron Feaver, pózuje Jane nejen ve svém domě obklopená kožešinou, ale i na pláži v mírně průhledném negližé. V žádném případě bychom při pohledu na její postavu neřekli, že herečka dovršila již 67 let a její sympatická tvář svědčí o tom, že se o sebe během uplynulých desetiletí dobře starala.

Domů
Sdílet
Diskuse