Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2018 21:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lidské tělo je boží umělecké dílo. Nejvíc sexy profil na Instagramu tě svou jemnou erotikou inspiruje i navnadí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších profilů na Instagramu.

I když na Instagramu platí tvrdá pravidla o zveřejňování nahoty, stačí jen pár úprav a také na této sociální síti se můžeš pokochat krásnými lidskými těly bez oblečení. Existuje spousta vkusných i nevkusných profilů, kde je nahota sexualizovaná, ale pokud se fotograf trochu vynasnaží a zaměří se na lidské tělo jako na umělecké dílo, výsledný produkt může být na mnohem vyšší úrovni.

Jedním z podobných profilů na Instagram je i Vitacouture, který shromažďuje tvorbu mnoha fotografů z celého světa a ve velkém ji sdílí, přičemž si dává dobrý pozor na to, aby bylo vše vkusné. Samotné motto profilu zní, že lidské tělo je božím uměleckým dílem, takže fanoušci komentují spíš dokonalé křivky žen i mužů zveřejňovaných na fotografiích namísto toho, aby pod fotky přidávali úchylné komentáře. Pokud se nad tím zamyslíme, naše těla jsou skutečně neuvěřitelná, ať už zevnitř nebo zvenčí.

Domů
Sdílet
Diskuse