Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2018 18:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nadlidská výdrž a ještě i smysl pro humor. Mužští sexuální roboti přicházejí na trh a výrobci slibují nezapomenutelný zážitek

TECH
Uložit Uložené

Muži by se prý měli začít strachovat, protože na trh přicházejí lákaví sexuální roboti.

I na našem webu jsme již napsali řadu článků o sexuálních panenkách. Drtivá většina z nich informovala o panenkách ženského pohlaví, které byly určeny pro muže. Jednotlivé společnosti vyrábějící sexuální panenky a roboty si však v poslední době začaly uvědomovat, že ženy mohou být stejně osamělé jako muži.

Na trh proto přichází robot se jménem Henry, který sice není nejlevnější, ale ženy za své peníze získají dostatek funkcí. Henry nebude sloužit jen jako sexuální objekt, protože obsahuje umělou inteligenci. Svého majitele, nebo tedy majitelku, bude umět přivítat při příchodu domů, zvládne vést jednoduchou konverzaci o filmech či seriálech a zejména má také vlastní smysl pro humor.

Umí vyprávět vtipy a rozesmávat svou majitelku, takže splňuje velké množství podmínek, které by si ženy stanovily i při hledání živého muže svých snů. Samozřejmostí je i nadlidská sexuální výdrž. Té prý nedokáže konkurovat žádný muž. Na druhou stranu zamrzí jeho cena. Henry bude dostupný ve více verzích za ceny od 9 do 12 tisíc eur, což je pro běžnou Češku zřejmě příliš velká cena za dokonalého umělého muže.

Odborník na vývoj umělé inteligence, David Levy, dokonce muže varoval, že by je postupem času mohli sexuální roboti dokonce nahradit. Myslí si, že se ženám budou umělí muži zdát stejně atraktivní jako skutečné lidské verze. Argumentuje i slovy o tom, jak se zlepší samotný zážitek, když budou moci místo vibrátoru použít muže schopného dotykové zpětné odezvy.

Domů
Sdílet
Diskuse