Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2018 11:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Festival Beats for Love jako první přinese do České republiky Galantis, ale také držitele ceny Grammy!

HUDBA
Uložit Uložené

Největší taneční festival v srdci Evropy představí více než 400 interpretů ze všech žánrů elektronické taneční hudby.

Venku je sice stále zima, avšak léto se pomaličku, ale jistě blíží. Organizátoři největšího festivalu elektronické hudby Beats for Love stále pokračují ve zveřejňování jmen, kterých představili v uplynulých týdnech už opravdu hodně. Všem těmto jménům jednoznačně kraluje legenda house music Roger Sanchez a švédské DJské a producentské duo Galantis.

Všichni vystoupí poprvé v České republice a bude to právě na festivalu Beats for Love. Christian Karlsson a Linus Eklöw z Galantis sice zahájili svoji spolupráci v roce 2007, ale největší mezinárodní úspěch zaznamenali až na konci roku 2014. Od té doby jejich kariéra stoupá raketovou rychlostí, přičemž se svým živým vystoupením plným midikontrolerů a bicích stihli procestovat všechny kontinenty a na kontě mají už dvě studiová alba a nominaci na cenu Grammy. Galantis se v Ostravě, podobně jako Alan Walker, představí na multižánrové Love stagei.

 

Festival Beats for Love jako první přinese do České republiky Galantis, ale také držitele ceny Grammy!

Na Love stagei vystoupí i Andy C, který je zakladatelem nejúspěšnějšího DnB vydavatelství světa RAM Records, a také vícekrát po sobě vyhrál titul Best DJ! Celkově tento legendární DJ a producent vyhrál přes 40 ocenění a spolupracoval s takovými jmény jako Major Lazer nebo Sigala. Společně s majitelem RAM Records vystoupí na Love stagei i další člen tohoto vydavatelství a člověk, kterého právě Andy C objevil a pomohl mu na vrchol.

Sub Focus je drum and bassový DJ a producent z Londýna a na scéně se pohybuje od roku 2003. Za dobu své kariéry už stihl být headlinerem i na anglickém Glastonbury, který je považován za jeden z největších festivalů světa. Vydal takové hity jako 'Tidal Wave ft. Alpines', 'Rock It' alebo 'Turn Back Time'. Spolupracoval s kultovními jmény jako Deadmau5, Dizzee Rascal nebo The Prodigy.

Festival Beats for Love jako první přinese do České republiky Galantis, ale také držitele ceny Grammy!

Oznámení posily se dočkala i Devastator & Hardstyle & Hardcore stage. Na ní vystoupí Bass Modulators, nizozemská dvojice DJs a producentů. Za dobu svého působení vytvořila například hymnu největšího hardstylového festivalu světa – Defqon.1 a spolupracovala s nejlepšími jmény tohoto žánru.

Festival Beats for Love se koná 4.–7. 7. 2018 v industriálním parku Dolních Vítkovic, Ostrava. Téměř 400 umělců z celého světa vystoupí na více než 10 stageích. Vstupenky jsou v prodeji aktuálně za 690 kč + poplatky prodejci. V prodeji jsou i VIP vstupenky a vstupenky do Love campu.

Všechny informace najdete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na oficiálním FB profilu.

Domů
Sdílet
Diskuse