Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2018 11:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Logic má na albu Sbohem Roxano Čistychova, Zaya i všechny kolegy z Milion+

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Vydání dalšího Logicova alba se nezadržitelně blíží, a tak je čas na zveřejnění seznamu skladeb i s hosty.

Už 30. 4. vydá Yzomandias čtvrté album, kterým bude chtít určitě navázat na úspěch toho předešlého. Na základě zveřejněných skladeb WWW, Kokalero a Nevzlátejte předpokládáme, že posun bude patrný i na zbývajících skladbách a vlastně se velmi rádi necháme překvapit. 

Logic nyní zveřejňuje i oficiální tracklist, na kterém máme možnost vidět jména producentů a také hosty. Kromě všech členů z Milion+ nechybí Viktor Sheen či Zayo a suverénně největším překvapením je Čistychov, tedy nově Čis T. Spojení reprezentantů staré a nové školy by zároveň mohlo některým ortodoxním fanouškům otevřít oči. 

Album Sbohem Roxano bude ve finále obsahovat 14 skladeb a kombinace interpretů i jiných umělců podílejících se na výsledku napovídá, že se máme na co těšit. Jakub pravděpodobně ještě do oficiálního releasu vydá nějakou tu ukázku a ty nám do komentářů napiš, kterou skladbu by sis chtěl poslechnout jako první.

Logic má na albu Sbohem Roxano Čistychova, Zaya i všechny kolegy z Milion+
Domů
Sdílet
Diskuse