Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2018 15:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dokument nejúspěšnějšího českého skejťáka je dostupný na YouTube. Vychutnej si cestu kolem světa s Maximem Habancem

SPORT
Uložit Uložené

Téměř dvouměsíční cesta kolem světa s Maximem Habancem dostala dokumentární zpracování, které je teď dostupné pro všechny.

Pokud se alespoň trochu zajímáš o sportovní dění v Česku, tak se ti určitě dostalo do uší jméno Maxim Habanec. Jde o jednoho z nejlepších jezdců na skateboardu, pro kterého však tato disciplína není jen o profesionálních výkonech a cenách, i když tuto stránku zvládá na jedničku.

Jako jeden z mála se však snaží skateboarding posunout na vyšší úroveň a spojovat ho s cestováním, čímž zároveň širší veřejnosti dokazuje, o čem tento sport vlastně je. Nyní jsme se dočkali zveřejnění už třetího pokračování jeho dokumentární série s názvem Skate of Mind, které by se dalo v krátkosti charakterizovat jako cesta kolem světa za 55 dní.

Během nich stihl navštívit 16 velkých metropolí včetně Tokia nebo New Yorku, ovšem byl například i na Bali. Více se už dozvíš ve více než hodinovém dokumentu, který si na starosti vzal šikovný Martin „Flash“ Štembera. Kromě Maxima předvedli své schopnosti i Martin Pek, Daniel Rahman či David Luu a ty si nyní můžeš vychutnat výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse