Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
24. května 2018 v 16:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi naposled v Praze? Jedna z největších amerických hvězd současnosti zavítá do Stormu

REFRESHER
Uložit Uložené

Cena duhového rapera bude pravděpodobně stoupat do astronomických výšin a tento koncert může být úplně posledním.

Tekashiho ti představovat určitě nemusíme, ale malé shrnutí nikdy neuškodí. Do našich končin poprvé přicestoval jako absolutně neznámý interpret, za kterým stáli jen kluci z FCK THEM a pár fanoušků. Postupem času se dostal k spolupracím se známějšími mladými rapery a jakousi shodou náhod se díky nim a své kontroverzi v projevu dostal do pozornosti širokého publika.

Krom Refresheru ho začala podporovat i média s dosahem do celého světa a dnes je z něj plnohodnotná americká rapová hvězda se vším, co k tomu patří. Tedy i skandály, beefy se známými kolegy a taky hity. Těch má na kontě hned několik a dobrou zprávou je, že je už za několik týdnů uslyšíš naživo. 6ix9ine totiž čeká vystoupení v pražském Stormu. S přihlédnutím na jeho aktuální úspěch a rychlý růst popularity to může být na velmi dlouhou dobu jeho poslední vystoupení u nás.

V kalendáři si tedy duhovými barvami označ datum 16. červen, kdy Tekashi pravděpodobně i za doprovodu dalším členů FCK THEM ukáže svým fanouškům, co vše se už stihl naučit. Víc informací a aktualit najdeš na facebookové události. Lístky si můžeš koupit na tootoot.fm.

Tekashi naposled v Praze? Jedna z největších amerických hvězd současnosti zavítá do Stormu
Domů
Sdílet
Diskuse