Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2018 1:45
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Ant-Man a Wasp dávajú v novej ukážke naplno prepuknúť svojim zväčšovacím a zmenšovacím schopnostiam. Budú však na záporáčku Ghost stačiť?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nádejne ladená marvelovka dorazila s ďalším lákadlom. V kinách ju uvidíme už cez leto.

Komiksovka Ant-Man and The Wasp vtrhne do našich kín už toto leto. Po oficiálnych ukážkach (tu a tu) tu teraz máme ďalšie malé lákadlo, v ktorom sa obaja hrdinovia v podaní Paula Rudda a Evangeline Lilly, postavia proti záporáčke Ghost.

Okrem Rudda a Lilly uvidíme aj Michaela Douglasa, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamer, Waltona Gogginsa, Michaela Peñu a Laurencea Fishburnea.

Dej sa bude odohrávať po udalostiach Captain America: Civil War. Scott Lang nachádza rovnováhu medzi osobným životom a životom hrdinu, ale to už sa na obzore črtá nová misia. Scott tak musí oprášiť svoj zmenšovací oblek.

Režíruje Peyton Reed a podľa jeho slov by sme sa mali tešiť na komediálnejšie ladené dobrodružstvo. Presne v podobnom duchu sa nesie aj nový trailer. Na slovensku sa snímky dočkáme 5. júla (červenec) 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse