Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2018 18:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West a Kid Cudi vydávají společné album

HUDBA
Uložit Uložené

Máme tu další rapový svátek v podobě pokračování projektů z Wyomingu. Tentokrát se o slovo hlásí kromě Kanyeho i Kid Cudi.

Pokud sleduješ Refresher od úplných začátků, tak ti musí být jasné, že Cudder a Ye jsou interpreti, na které nedáme dopustit. Navzdory pár hudebním přešlapům jsou jejich projekty vždy malým rapovým svátkem. Na avizovaný společný projekt se těšíme už od oficiálního oznámení před několika týdny a nyní vám můžeme s potěšením oznámit, že je konečně venku.

Album dostává název Kids See Ghosts a po vzoru ostatních nosičů na něm najdeme sedm skladeb se stopáží o něco více než 23 minut. Podobně jako Pushovo a Kanyeho sólo, i tento společný projekt vznikl ve Wyomingu a po prvním poslechu mu snad ani nemáme co vytknout.

Za týden by mělo spatřit světlo světa i Nasovo album a následně se o slovo přihlásí ještě Teyana Taylor, takže o novou hudbu máme alespoň na čas postaráno. Zároveň budeme zvědaví, s čím přijde Drake na svém ohlášeném Scorpionovi, který by mohl být návratem k tvorbě před Views. Nyní si už ale vychutnej Kids See Ghosts!

Domů
Sdílet
Diskuse