Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2018 20:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield V bude mít Battle Royale režim! Hra ukázala gameplay s epickou destrukcí a krvavou 2. světovou válkou

TECH
Uložit Uložené

EA a DICE představily multiplayer Battlefieldu V.

E3 začíná! Tedy, vlastně až zítra, protože EA Play se jako součást Electronic Entertainment Expo nepočítá. EA se od události distancovala a udělala si vlastní event jen den před začátkem největšího herního svátku roku. Už zítra to celé vypukne s konferencí od Microsoftu, ale ještě předtím si představíme novinky od EA.

Jednou z nich je i Battlefield 5 od DICE. Po dvou letech se z první světové války posuneme o pár desetiletí, tedy rovnou do druhé světové. Nepůjde však o autentické zobrazení nejkrvavější konfliktu v dějinách lidstva.

Jak se vývojáři sami vyjádřili, zábava je na prvním místě. Pro druhou světovou očima zničených vojáků a se vším, co k tomu patří, si počkejte raději na Brothers in Arms 4.

Battlefield 5 bude ale nepochybně zábavný a pokud autoři půjdou cestou BF 1, sežereme jim to i s navijákem. V multiplayeru jedničky jsem strávil množství hodin a nepochybně je pro mě značka Battlefield nejzábavnějším a nejoblíbenějším FPS multiplayerem.

Call of Duty jsem za posledních 5 let vyzkoušel asi třikrát a nikdy jsem nedokázal pochopit, jak to někoho může bavit dlouhodobě.

I proto se na Battlefield 5 těším. Bude totiž ještě taktičtější a strategičtější než kdykoliv předtím. Nyní se již podívejte na představený, ale nascriptovaný multiplayer. Snad se již brzy dočkáme gameplaye.

 

Největší dnešní novinkou je však ohlášení Battle Royale režimu, který přijde až po launchi. Více informací se dozvíme již zítra večer na Micorosft konferenci (MS pravděpodobně získá marketingové dealy) a později tento rok.

Battlefield V vyjde na PC, Xbox One a PS4 19. října. Pro více informací a hlubší pohled na nejen gameplay novinky klikejte sem.

Domů
Sdílet
Diskuse