Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2018 21:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Není bojovník, ale Conora McGregora vyzval na souboj. Vtipný chlapík si z Ira utahuje dobře načasovanými fotkami

SPORT
Uložit Uložené

David Lyons by s McGregorem neměl žádný problém.

Conor McGregor se mohl momentálně koupat v penězích a připravovat na potenciální podzimní či zimní souboj proti jednomu ze svých mnoha vyzyvatelů, ale místo toho před pár týdny napadl kolegy z UFC přímo v New Yorku a už se dostal i před soud. Za chování se sice omluvil, avšak zbytečně se připravil o peníze na kauci i komfortní spánek. McGregor však neměl jen klasické vyzyvatele z UFC, ale na podzim minulého roku ho vyzval i jeden neznámý chlapík.

David Lyons dostal před pár měsíci nápad, jak pobavit své kamarády na sociální síti, ale do povědomí široké veřejnosti se dostává zejména v posledních hodinách. V celé řadě médií se objevily jeho vtipné a dobře načasované fotografie až teď, protože do galerie před pár dny přidal mnohem více momentek, což na druhou stranu znamená, že výzva na souboj není vůbec ztracena. McGregor možná nebude chtít soupeřit s trénovanými bojovníky a raději by se mohl postavit právě Davidovi.

David vyzval McGregora na souboj se slovy, že i když není bojovník, ale spíše milovník, kdyby mu nabídli pořádný balík peněz, vůbec by neváhal. Několik dní se procházel po městě a nechal se vyfotit u každé pokřivené značky, auta s promáčknutím či se spadlým stromem. Ať už to na záběrech vypadá jakkoli, kdybychom byli irským bojovníkem, na Davida bychom si dávali velký pozor.

Domů
Sdílet
Diskuse