Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 23:40
Čas čtení 0:00
Marek R.

Japonský fanoušek na stadionu pobavil svou hlavičkou a ukázal, že je opravdovým milovníkem fotbalu

SPORT
Uložit Uložené

Ideální hráč na standardky.

Tak jako před čtyřmi lety v Brazílii, i nyní v Rusku se japonští fanoušci ukázali ve svém typicky dobrém světle a po zápasech své země poctivě uklízí své sektory na stadionu. K naší radosti se k nim letos přidali lidé z jiných států, nejnověji se však fanoušci země vycházejícího slunce předvedli trochu jinak. Konkrétně tedy jeden z nich.

V neděli si Japonsko připsalo na své konto bod po remíze se Senegalem 2:2. Má na kontě už 4 body a velkou šanci na postup, protože v posledním zápase je čeká Polsko, které po prohře s Kolumbií 0:3 už nemá šanci postoupit.

Svými výkony však nezaujali jen samotní hráči, ale pobavil i jeden divák na stadionu. Nejednou se totiž stane, že nepovedená střela namísto branky letí do hlediska mezi diváky, kteří se následně snaží míči buď uhnout, nebo ho srazit rukama, aby nedošlo ke zbytečnému zranění.

Japonský divák však ukázal, že je skutečným fanouškům fotbalu a zpackané střely, která směřovala přesně na něj, se vůbec nezalekl. Právě naopak, nahodil ten správný výraz tváře a nekompromisní hlavičkou zažehnal nebezpečí. Tento šampionát tak nepřestává překvapovat a věřme, že podobně nás bude bavit na hřišti i mimo něj nadále.

Domů
Sdílet
Diskuse