Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2018 0:08
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Matt Groening vytvořil bláznivý fantasy seriál. Nechybí v něm alkohol, elfové ani boje s příšerami

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fantasy komedie Disenchantment se nám představuje na prvních záběrech. Zrodila se mysli Matta Groeninga opět kultovka?

Matt Groening řešil budoucnost ve Futuramě, přítomnost v Simpsonových a nyní logicky zamíří do minulosti. Jeho nový animák Disenchantment se nám před časem představil lákavými prvními obrázky, nyní však máme k dispozici i krátký teaser.

Svérázné animované fantasy se bude odehrávat ve středověkém království Dramland. Hlavní hrdinkou bude princezna, která si ráda přihne, a její přátelé elf Elfo a démon Luci.

V první sérii nás čeká hned 10 bláznivých epizod. Matt Groening se na televizní obrazovky vrací po 20 letech, takže snad bude jeho návrat stát za to a seriál půjde v šlépějích zmíněných kultovek.

Debutový teaser je zatím skutečně jen malou ochutnávkou, ale působí sympaticky a fantasy prostředí nabízí tvůrcům opravdu ohromně široké možnosti, ať už co se týče různých vtipů nebo budování příběhu. Určitě tedy seriálu dáme šanci.

Postavičkám propůjčili hlasy Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, Tress MacNeille či Billy West. Premiéra všech dílů se uskuteční 17. srpna 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse