Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Jägermeister
11. července 2018 17:58
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Art of Hunt zná své vítěze, jsou jimi raper Indigo a návrhář Jakub Ra

REFRESHER
Uložit Uložené

Nominanti NobodyListena a Zbyňka Štandery byli vybráni.

O Art of Hunt jsme už psali. Jägermeister pověřil dva známé umělce, DJe a hudebního producenta NobodyListena a designera Zbyňka Štanderu, aby nominovali tři nejtalentovanější kandidáty z oborů, ve kterých se sami pohybují. Hlasování se pak zúčastnili fanoušci a v každé z těchto dvou oblastí zvolili toho nejlepšího.

NobodyListen našel tři zástupce v hudební branži: Calin, Indigo a Kyle Junior. Z nich nejlépe uspěl druhý jmenovaný. „Když jsem se dozvěděl, že jsem to vyhrál, mega mě to zaskočilo. Moc jsem nevěděl, jak reagovat. Zničeho nic se mi najednou otevřely dveře k realizaci téměř čehokoliv. Rád bych do toho nějak zapojit i zbývající nominovaný kluky. Začínám promýšlet, jak to celý bude vypadat a znít,“ popsal své první dojmy raper Indigo.

A co na to jeho nominant Nobody? „Z vítězství Indiga mám velkou radost! Pro mě je to totální freshman a strašně se těším, až společně něco vymyslíme. Myslím si, že Indigo je jeden z mála mladých hudebníků v České republice, co má na to prorazit. Jsem moc rád, že se toho nebál a do Art of Hunt šel – určitě toho nebude litovat,“ těší se na spolupráci.

O vítězství v kategorii módy a designu, kterou zaštiťuje Zbyněk Štandera, bojovali návrháři Marie, AiM – Michaela a Jakub Ra. Z nich vyhrál právě Jakub Ra: „Jsem opravdu moc rád, že jsem vyhrál. Těším se, že budu moci vytvořit různorodou kolekci, ke které mi bude poskytnuto technické zázemí. Dále pak taky na to, že v oblečení zhmotním myšlenky naší generace. Let’s make world not better but fuckingawesome,“ hodnotí svůj úspěch.

„Vítězství Jakuba je super, ale ještě důležitější je, že náš společný projekt s Jägerem zaujal hodně lidí,“ dodává Zbyněk Štandera.

Na vítěze nyní čeká pěkně nabité léto. Se svými ambasadory totiž budou pracovat na společných projektech. Velký letní lov poté vyvrcholí 6. října velkolepým mejdanem v pražských Kasárnách Karlín, kde ambasadoři a vítězové obou kategorií představí svá společná díla. O lístky na tuto neopakovatelnou událost, která bude pouze pro zvané, můžeš soutěžit celé léto.

Jak se vítězové se vznikajícími projekty perou, můžeš průběžně sledovat na sociálních sítích Jägermeisteru. Více informací o Art of Hunt nalezneš na www.artofhunt.cz. Nepřestávej lovit!

Domů
Sdílet
Diskuse