Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
so Slovenskou sporiteľňou
14. srpna 2018 17:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

10 vecí, ktoré musíš skúsiť v hlavnom meste Nemecka. Popri fandení Matejovi Tóthovi sme stihli objavovať Berlín

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pripravili sme si pre vás vlog z nášho výletu do Nemecka, tentokrát sme sa zamerali na športové aktivity nášho Mateja Tótha a tiež objavovanie Berlína.

V posledných týždňoch nás začal oveľa viac baviť formát vlogov, a tak sa po Refresher Lete a našej návštevy továrne na výrobu Jägermeistera môžeš tešiť na ďalšie. Do Nemecka sme sa však pred pár dňami vrátili opäť, keďže sme sa rozhodli podporiť nášho olympijského bežca Mateja Tótha v rámci prestížneho berlínskeho preteku, kde sme sa dostali vďaka Slovenskej sporiteľni, ktorá organizovala kampaň #mamnato

Okrem fandenia sme sa rozhodli objavovať zaujímavosti hlavného mesta a v našom videu sa dozvieš napríklad tipy na najlepšie jedlo či miesta, kam sa určite vybrať nakupovať. Naši moderátori KrištofPetra ti poradia, ako sa po Berlíne prepravovať a dozvieš sa aj to, čo by si určite robiť nemal. 

Domů
Sdílet
Diskuse