Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2018 11:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Corden musel Arianu Grande odnést na zádech až do Starbucks. V novém Carpool Karaoke září půvabná zpěvačka

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka o sobě prozradila pár zajímavostí.

Mladá zpěvačka Ariana Grande zažila za poslední rok množství těžkých i nádherných chvil. Po teroristickém útoku na jejím koncertě v Manchesteru odešla do pozadí, aby se po dlouhé době vrátila zpět na výsluní se skladbou No tears left to cry. Ariana se mezitím stihla i zasnoubit a jejím vyvoleným se stal Pete Davidson.

Nakonec souhlasila i s účastí ve známé show Carpool Karaoke po boku Jamese Cordena a v nejnovější epizodě nebyla nouze o vtipné momenty. Ariana si před kamerou zavzpomínala na to, jak v dětství napodobovala už tehdy legendární zpěvačky a rovnou si zazpívala skladbu od Celine Dion.

Corden ji dokonce konfrontoval i s fámou o tom, že na koncertech zpěvačka nutí svou ochranku a kolegy, aby ji všude nosili na rukou, což odmítla, ale James se nenechal odbýt.

Do Starbucks ji odnesl na zádech a rovnou jí i objednal kávu, co si zpěvačka docela užila. Společně si zazpívali několik známý skladeb a popovídal si i o soukromém životě, takže pokud máš Arianu rád, nové Carpool Karaoke bys určitě neměl vynechat.

Domů
Sdílet
Diskuse