Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 15:41
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Mrazivý seriál American Horror Story: Apocalypse bude navazovat na 1. a 3. sérii a v příběhu se objeví většina známých postav

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dorazila další lákavá ukázka pro 8. sérii kultovního seriálu.

Hororová antologie American Horror Story se již stala oblíbenou seriálovou trvalkou. V září nás čeká již 8. série s podtitulem Apocalypse. O příběhu se toho mnoho neví, ačkoli jeden z tvůrců seriálu Ryan Murphy potvrdil, že co se týče děje, půjde o crossover 1. a 3. série.

Na konci první série hrozil Zemi příchod Antikrista a na závěr třetí jsme mohli vidět, jak se kouzelnická škola otevřela i běžným smrtelníkům. Bude zajímavé sledovat, jak na tyto příběhové linie tvůrci navážou.

Ukázky zatím působí lákavě, přestože si dávají pozor, aby nic podstatného nevyzradily. Do hlavních rolí se vrátí několik herců a hereček z předchozích sérií, a to včetně Jessicy Lange, Sarah Paulson, Kathy Bates, Emmy Roberts, Evana Petersa, Adiny Porter, Lily Rabe, Frances Conroy či Stevie Nicks.

Jelikož jsme už dostali poměrně mnoho drobných teaserů, přinášíme vám i video, kde si můžete prohlédnout všechny pohromadě.

Ryan Murphy se navíc na svém Instagramu pochlubil dvěma fotkami. Na prvním můžeme vidět Evana Peterse v kostýmu Tatea a na druhém Emmu Roberts hned vedle kostí v Murder House. American Horror Story: Apocalypse si odbude premiéru 12. září 2018.

 

Tate. Happy to be home.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

 

Madison amongst the backyard bones at Murder House. AHS Apocalypse premieres Sept 12.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

Domů
Sdílet
Diskuse