Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2018 16:23
Čas čtení 0:00
Sona O.

Lady Gaga je hrdá na své tělo. Zpěvaččiny nahé fotky si vysloužily obdiv fanoušků

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

32letá zpěvačka je opravdu hrdá na své ženské tvary a sebevědomí jí určitě nechybí.

Teprve včera zveřejnila Lady Gaga na svém instagramovém účtu lechtivé fotografie, na kterých je téměř úplně nahá. Zpěvačka nimi však nechtěla provokovat, jsou součástí její kampaně pro pozitivní vztah k vlastnímu tělu.

Za snímky stojí dvorní fotograf Kim Kardashian Eli Russell Linnetz. Na první fotografii je Gaga úplně nahá a záběr z boku ukazuje, jak si právě navléká průsvitné bílé punčošky. Na dalších snímcích už stojí spoře oděná v průsvitných silonkách a v nalepovací podprsence tělové barvy.

Fanoušci i ostatní celebrity jsou z nich nadšení a Gagu chválí za odvahu i krásné ženské křivky. Zpěvačka přitom nedělá žádné tajnosti kolem svého osobního boje s poruchami příjmu potravy. Podle svých slov si prožila své s anorexií i bulimií.

V roce 2017 byla její postava terčem posměchu některých fanoušků během jejího vystoupení na americkém Super Bowlu. Zpěvačka na to reagovala vyspěle a na svém Instagramu uvedla: „Slyšela jsem, že se o mém těle mluvilo, takže chci jen říct, že jsem hrdá na své tělo a vy byste na to své měli být hrdí také. Nezáleží na tom, kdo jste nebo co děláte.“

Domů
Sdílet
Diskuse