Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2018 14:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine se v novém videoklipu zamiloval do obrovských zadků. Bude konkurovat největším hitům?

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine před pár dny na svém Instagramu tvrdil, že vydá obrovský hit, který bude opět útočit na první příčky. Podařilo se mu to?

Kontroverzní Tekashi sice má mnoho řečí, ale alespoň patří mezi aktivní interprety a své fanoušky relativně často zásobuje novými skladbami. Zároveň můžeme očekávat, že se v jeho případě rozběhne i vlna spoluprací s kolegy, kteří už asi pochopili, že ho musí brát jako součást zámořského hudebního průmyslu.

Před pár dny 6ix9ine na svém Instagramu oznámil, že se chystá vydat novinku BEBE, která bude opět bourat internet podobně jako předešlé bangery. Výsledku jsme se dočkali včera a asi se shodneme, že jsme měli výrazně jiné očekávání. Letní záležitost ve španělštině nedostala ideální timing a my budeme zvědaví, zda vůbec v žebříčcích Billboardu a na streamovacích službách zabojuje o první desítku.

Pár hodin po vydání spatřil světlo světa i doprovodný vizuál, který bohužel nepřekvapil, ale zároveň vhodně doplňuje atmosféru. Velké zadky, moře, bazény a šampaňské... takže chybí už jen zpěvák Pitbull. Inu, nejlepší asi bude, když si názor uděláte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse