Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2018 12:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj rapuje o sexu se všemi americkými rapery. S Kanye Westem, Tekashim i Drakem si zahrála loutkové divadlo

HUDBA
Uložit Uložené

Album Queen se sice uchytilo skvěle, ale ona sama nebyla s úspěchem spokojená a dala to i patřičně najevo.

Kolem Nicki Minaj to aktuální pořádně žije a nemáme tím na mysli jen události kolem vydání velmi kvalitního alba Queen. Nejprve se pořádně vybouřila na Travisu Scottovi, kterému věnovala pár kritických příspěvků na Twitteru, kde tvrdila, že jsou jeho prodeje zavádějící, protože nosiče prodává společně s merchem.

To, že je ona prodává společně s lístky na koncerty, už sice nezmínila, ale její rapové album se drželo velmi dlouho na druhém místě (hned za Astroworldem), takže šlo spíše o osobní problém. Aktuálně ještě svět žije její sporem s Cardi B, který dokonce vyústil v pokus o fyzický kontakt, což však zastavila ochranka.

Dnes jsme se však konečně dočkali i hudební aktuality, kterou je vydání nového videoklipu k věci Barbie Dreams. Nicki opět své pověsti kontroverzní raperky nezůstala nic dlužná a vizuální zpracování velmi trefně doprovází text, v němž jmenuje nejznámější americké rapery a řeší jejich společný sexuální vztah. Více už ale v samotném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse