Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2018 9:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

MGK vydává EP Binge a čeká, až Eminem vysvětlí všechna fakta

HUDBA EMINEM MACHINE GUN KELLY
Uložit Uložené

Jako uvážlivý interpret se Machine Gun Kelly rozhodl využít pozornost Eminemových fanoušků a vydává kratší projekt Binge.

Spor mezi Eminemem a Machine Gun Kellym stále není u konce, i když je pravdou, že zatím pro vás nemáme žádné šokující zprávy. Mladší a stále méně známý účastník tohoto beefu se alespoň rozhodl využít výrazný nárůst zájmu o jeho osobu a dnes vydal kratší EP s názvem Binge. Samozřejmě, jde o zcela logický krok, který by udělal snad každý uvědomělejší interpret.

Mnozí jistě očekávali, že se po věci Rap Devil dočkáme dalšího intenzivního disstracku, což se bohužel nestalo a ještě si budeme muset případně počkat. MGK se však nechal před pár dny slyšet, že Eminemův Killshot je podle něj irelevantní a absolutně neodpovídá na fakta a ani nevysvětluje to, co by měl.

Machine Gun Kelly tedy pravděpodobně nevidí důvod na další útočnou skladbu a sám tvrdí: „I had something ready. I heard [Killshot] and I put it back in the holster,“ čímž dává jasně najevo, že dokud nebudou vysvětleny dosavadní skutečnosti, zatím nebude pokračovat.

Je dost možné, že alespoň na určitou dobu tento spor utichne. Stát se ale může cokoliv. Nechme se tedy překvapit a ty si můžeš zatím čekání zkrátit projektem Binge, který obsahuje 9 skladeb v 24 minutách.

Domů
Sdílet
Diskuse