Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 9:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Selena Gomez měla být po nervovém zhroucení hospitalizována

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka dostala po špatných výsledcích panický záchvat.

Zpěvačka Selena Gomez si za uplynulé roky prošla nejtěžšími chvílemi svého života. Stále mladá hvězda před pár měsíci dokonce podstoupila transplantaci ledviny, kterou jí darovala dobrá kamarádka, ale pacienti se po podobném zákroku nedostávají do nejlepší kondice příliš rychle.

I když operace dopadla dobře, Selena momentálně bojuje s nízkým počtem bílých krvinek. Problém není u pacientů s transplantovanou ledvinou ničím výjimečným, ale zpěvačka se dostala pod takový tlak, že ji museli před koncem září hospitalizovat v nemocnici Cedars-Sinai Medical Center.


Rodina zpěvačku pro jistotu převezla do nemocnice, protože zahrávat si se svým křehkým zdravím by bylo nebezpečné, avšak lékaři Seleně příliš nepomohli. Krátce po příchodu mohla odejít zpět domů, jenže situace s krvinkami se nijak nezlepšila.

Hladina bílých krvinek se opět snížila a Selena už tyto negativní zprávy nezvládla. Dostala panický záchvat a emočně se zhroutila. Při pohledu na její zdravotní problémy za poslední roky na tom však není nic neobvyklého.

Měla se dokonce snažit vytrhnout si infuzi, a tak ji nakonec po zklidnění odvezli na psychiatrickou kliniku, kde prý momentálně podstupuje terapii. Snad se stav Seleny zlepší a brzy ji znovu uvidíme na pódiu.

Domů
Sdílet
Diskuse