Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2018 19:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West posílá lásku Snoop Doggovi i Trumpovi

HUDBA
Uložit Uložené

Zároveň se z jeho Twitteru dozvídáme další zajímavosti, které však bohužel nesouvisí s avizovaným hudebním projektem YANDHI.

Kanye West není v posledních měsících své pověsti nic dlužen a kontroverzí nás zásobuje více než pravidelně. Zatím se mu v tomto roce podařilo jako interpretovi vydat dvě alba a pár jich i hudebně produkoval, ale prakticky od posledního releasu z Wyomingu jsme se dočkali jen pár bizarností a prázdných slibů.

Jako bonus se Ye stihl pohádat s Drakem, i když vše nasvědčuje tomu, že byl do sporu zapojen neprávem. Na skutečný závěr tohoto beefu však ještě čekáme, takže je příliš brzy na to, dělat závěry.

Vedle všech dalších kontroverzích na Yeezuse ještě před pár dny zaútočil Snoop Dogg, který přišel s teorií, že Drizzyho In My Feelings je věnováno Kim Kardashian, což by pochopitelně pro Kanyeho znamenalo, že jeho kanadský kolega měl něco s jeho ženou. Původně jsme sice předpokládali, že se v tomto případě Kanye West odmlčí, ale dočkali jsme se výmluvného vyjádření prostřednictvím Twitteru, kam se nedávno vrátil.

Kanye West posílá lásku v tričku s hlavou Snoop Dogga

Stále však platí, že od Yeho očekáváme vydání projektu YANDHI, které je naplánováno na druhou polovinu listopadu. Ještě před tím by měl odcestovat do Afriky, kde ho chce podle vlastních slov dokončit jako mimozemský Ye.

Na svém Twitteru ještě kontroverzní raper řeší, že jeho vztah s Donaldem Trumpem pomohl známé Američance, která byla odsouzena na 21 let za převážení kokainu. Kim Kardashian přišla s tímto prohlášením včera v The Alec Baldwin Show a její manžel tuto skutečnost potvrdil sdílením na sociální síti.

Svůj názor na aktuální témata týkající se Kanyeho Westa nám klidně napiš do komentářů, i když je asi každému jasné, že se vrátil do svých starých výstředních kolejí, kdy ho baví poutání pozornosti z každé strany.

Domů
Sdílet
Diskuse